De vier ondernemers Jordy Koelhuis, Robbert van Atten, Oldrik Beelen en Thomas Gouweleeuw. "Superblij met Phizz." Foto: Otaweb
De vier ondernemers Jordy Koelhuis, Robbert van Atten, Oldrik Beelen en Thomas Gouweleeuw. "Superblij met Phizz." Foto: Otaweb (Foto: )

Niet meer wachten op 'geluksenvelop'

  Zakelijk

Hans Ouwerkerk

Ondernemers ontdekken energiepil

Een bruistablet voor mensen met een actieve levensstijl. Dit product is door ondernemers uit Lansingerland ontdekt en wordt nu door hen in Nederland op de markt gebracht. Lansingerland heeft zowel de primeur van de lancering als de Nederlandse verkooppunten.

Lansingerland - Eigenlijk heeft het verhaal van Oldrik Beelen, Thomas Gouweleeuw, Jordy Koelhuis en Robbert van Atten wel iets weg van een schelmenroman. Het viertal is lid van de Ronde Tafel 136 in Berkel en Rodenrijs en was via één van de leden met Phizz een energieboost gevende pil in aanraking gekomen. "We maakten vorig jaar een reis door Azië en legden in vier dagen tijd 25.000 kilometer af, leuk maar dodelijk vermoeiend", vertelt Oldrik Beelen. "Van Phizz maakten we dankbaar gebruik." Thomas Gouweleeuw als personal trainer altijd al met gezondheid in de weer, zag direct het unieke aan het product. "Het heeft een re-hydratatieformule met vitamines en mineralen maar bevat in tegenstelling tot de bekende energydrankjes nauwelijks calorieën."

De mannen van de Ronde Tafel werden grootgebruikers van de energietablet die perfect werkt na een avondje doorwerken, stappen of sporten. "We konden de tabletten alleen in Engeland bestellen", aldus Koelhuis. "Maar het duurde soms wel 17 dagen voordat die gele geluksenvelop op de deurmat plofte", zegt Beelen. Gouweleeuw zag veel in het product en deed bij de Engelsen een poging om het product in Nederland op de markt te brengen. Na een eerste afwijzing volgde toch een uitnodiging. Beelen, Gouweleeuw en nog twee partners sleepten de rechten voor de Benelux, Duitsland, Spanje én Portugal binnen. Tijdens Concert at the Park werd Phizz geïntroduceerd. Van Atten, eigenaar van de gelijknamige boekhandel in Berkel en Rodenrijs en Koelhuis, eigenaar van de supermarkt Plus Koelhuis in Bergschenhoek vinden het geweldig. Koelhuis: "Leuk dat dit eigenlijk binnen de Ronde Tafel is ontstaan. Daarom zijn wij ook de eerste verkooppunten van Phizz. Benieuwd hoe het zich gaat ontwikkelen."

Phizz, de oppeppende bruistablet voor mensen met een actieve leefstijl, heeft in Lansingerland nu twee verkooppunten. Het is te koop bij Boekhandel Van Atten, Kerkstraat 8 in Berkel en Rodenrijs en bij Plus Koelhuis, De Vlashoeck 24-30, 2661 in Bergschenhoek. Kijk voor meer informatie over het product op www.phizz.nl. Inmiddels hebben ook verschillende eredivisieclubs interesse in het product getoond.

Meer berichten